Sticker Guestbook

Augustin Adventures

Luister naar het prachtige verhaal over Tanzania. Laat u meenemen naar de meest bijzondere plekken, waar u oog in oog staat met olifanten en ander fantastisch wild. Ontmoet de lokale bevolking. Ontdek Tanzania.

Met August op safari
In 2007 liet reisgids Augustin James mij en mijn gezin Tanzania zien. Hij werkte voor een bedrijf dat safari's organiseert. De passie waarmee deze man vertelde maakte zo'n indruk op ons, dat wij in 2011 opnieuw besloten om op safari te gaan met August.

Grote droom: eigen bedrijf
Tijdens een gezamenlijk diner vertelde August ons over zijn grote droom: een eigen safaribedrijf. De moedeloosheid overheerste in zijn verhaal; dat zou toch nooit lukken... integendeel! Ik heb dit jaar mijn bedrijf verkocht en beschik over de tijd en middelen om August te helpen. Aangezien ik overtuigd ben van de vakkennis van deze man, hebben we in dat jaar samen een safariauto gekocht. Dit betekende de start van 'Augustin Adventures'.

 

Augustin Adventures
Met Augustin Adventures leert u het echte Tanzania kennen. We organiseren privésafari's die we in overleg met u samenstellen. U wordt begeleid door de beste gidsen. Ook geven we u advies, over in welk seizoen u het best kunt reizen bijvoorbeeld. In vergelijking met andere aanbieders zult u zien dat onze safari's altijd goedkoper zijn; u betaalt immers niet voor tussenpersonen. Voor mij persoonlijk is er geen winstoogmerk. Alle opbrengsten komen ten goede aan het uitbouwen van Augusts bedrijf.

Deze website laat u zien wat u kunt beleven in Tanzania. De mogelijkheden bespreken? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Karibu Sana, hartelijk welkom,
Peter van der Eijk