Sticker Guestbook

Augustin Adventures

Luister naar het prachtige verhaal over Tanzania. Laat u meenemen naar de meest bijzondere plekken, waar u oog in oog staat met olifanten en ander fantastisch wild. Ontmoet de lokale bevolking. Ontdek Tanzania.

Met August op safari
In 2007 liet reisgids Augustin James mij en mijn gezin Tanzania zien. Hij werkte voor een bedrijf dat safari's organiseert. De passie waarmee deze man vertelde maakte zo'n indruk op ons, dat wij in 2011 opnieuw besloten om met August op safari te gaan.

Grote droom: eigen bedrijf
Tijdens een gezamenlijk diner vertelde August ons over zijn grote droom: een eigen safaribedrijf. De moedeloosheid overheerste in zijn verhaal; dat zou toch nooit lukken… Integendeel! Ik had dat jaar mijn bedrijf verkocht en beschikte over de tijd en middelen om August te helpen. Aangezien ik overtuigd was van de vakkennis van deze man, hebben we in dat jaar samen een safariauto gekocht. Dit betekende de start van 'Augustin Adventures'.

Augustin Adventures
In de loop der jaren is Augustin Adventures uitgegroeid tot een succesvolle organisatie. Het team is inmiddels versterkt met drie chauffeurs en twee administratief medewerkers. Elke dag werken zij met plezier aan de organisatie en uitvoer van safari’s in Tanzania. In totaal zijn er nu al zo’n honderd gezelschappen met ons op reis geweest! Voor mij persoonlijk is er geen winstoogmerk. Alle opbrengsten komen ten goede aan het uitbouwen van Augusts bedrijf.

Op reis met August?
Deze website laat u zien wat u kunt beleven in Tanzania. De mogelijkheden bespreken? Neemt u dan gerust contact met mij op.

Karibu Sana, hartelijk welkom,
Peter van der Eijk