Sticker Guestbook

Onze reizen

Elk jaargetijde  geeft het landschap van Tanzania een andere uitstraling. Wanneer u in de droge periode reist, straalt het gebied met zijn goudgele kleur, terwijl de omgeving na het regenseizoen uitbloeit tot een groene oase. Geen reis is dan ook hetzelfde.

Natuur, cultuur en avontuur
Uw wensen en budget combineren wij met onze ideeën. Want die hebben wij genoeg! Kampeer op de uitgestrekte Serengetivlakte, logeer in de bijzondere Kiboko Lodge en kom tot rust in een beach resort op het exotische Zanzibar. Daal af in de Ngorongorokrater, bezoek een Masaai-familie of ga duiken bij een van de fantastische eilanden die Tanzania rijk is. Natuur met avontuur combineren? Maak dan een safari langs Lake Manyara, de Tarangire of over de Serengetivlakte.

Programma op maat
Van een verblijf in een lodge tot een overnachting in een tentenkamp, van een indrukwekkende excursie tot een safari met ervaren gids. Aan de hand van uw wensen stellen wij een geheel verzorgd programma op dat aansluit bij het seizoen. Afhankelijk van uw programma ligt het tarief van een drie weken durende reis tussen de € 1500 en € 3500 per persoon. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.